6/01/2013

1/6

Je sobota, den dětí a já vstávám už v 7 hodin. Zjišťuji, že směnný provoz v nemocnici i když jako studenti smíme sloužit jen ranní a odpolední (já navíc mám službu jen 7h protože mi není osmnáct), je záhul a rozhodně nic pro mě. Možná kdybych nedojížděla a nevstávala na ranní ve čtyři - protože ano, já vstávám o hodinu dřív než bych musela abych se mohla nasnídat. Takže když dva dny před sobotou vstávám ve čtyři v kolik se v sobotu vzbudím? Poprvé ve čtyři, pak v šest a pak v sedm.
Aspoň jsem si měla čas udělat výbornou snídani - ovesné lívance.
Včera jsem jak jinak zmokla a přišla domů s puchýři z mých bot. Protože to ještě teď bolí jak čert tak jsem včera nešla na trénink (zase) a cvičím Jill bez bot.
K mému režimu když mám ranní - abych vysvětlila ty velké rozestupy mezi jídly. Vstávám ve čtyři a nasnídám se. Chvilku po páté vycházím na autobus a v cíli své cesty jsem v 6:20, protože mám naštěstí posunutou pracovní dobu o čtvrt hodiny (normálně začíná v 6:30) tak sprintuji k nemocnici, rychle se převléknu a mažu na oddělení (které je od šaten vzdálené 10min.). Na oddělení není čas na zastavení a pracujeme běžně tak do 10:00 (přestože by jsme měly mít přestávku na svačinu už v 9:30). Takže hurá na svačinu, která trvá půl hodinu. Po svačině zase urychleně na oddělení, kde se mnohdy taky nezastavíme. Já díky svojí neplnoletosti končím o hodinu dřív než ostatní tedy ve 12:30 a bus mi jede ve 12:45 - takže zase další nestíhání, sprinty a když se zdaří autobus stihnu.

31/5
04:30 - ovesná kaše, blumy 150g, lžíce arašídového másla
10:00 - big corny hořká čokoláda, 1 bluma
15:50 - francouzské brambory
18:50 - 2 vejce pečená na peč. papíře, 3pl kuřecí šunky, sýr
pití: 0,7 zelený čaj, 3,5l vody
pohyb: JM Ripped in 30 L1/D2, plank 1m50s, 140 squatů
1/6
8:00 - ovesné lívance, banán, arašídové máslo, borůvková marmeláda
11:30 - kuřecí kostky s cibulovou-špenátovou omáčkou, brambory (inspirace zde)
13:30 - kedluben
15:30 - hroznové víno, mandarinka
pití: 1,4l zelený čaj, 3l vody - zatím
pohyb: JM Ripped in 30 L1/D3, plank 2m, kliky 20x4, střihání nohama 30/30x5, ruka/noha 6x10s - plán

A dneska... zase prší, prší a prší. Tohle je léto?

5 komentářů:

  1. och lívance jsem měla dneska taky!!!!!! :D jak je děláš ty?? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Deň detí, jůů, dostala si niečo? Ja dve čokolády, dnes som jednu zožrala (SHIT!) :DDD
    Máš to krásne ;)

    OdpovědětVymazat
  3. lívance, no mňam! druhý den mi chybí večeře;) budu se opakovat, tu praxi v nemocnici ti hrozně moc závidím. a jill ani jiné cvičení doma jsem nikdy v botech nedělala..:D

    OdpovědětVymazat
  4. Počasí je příšerný :/ jídelníček máš krásný :* a taky kvuli snídani vstávám brzo :D jsem ráda, že nejsem jedinej šílenec :DD

    OdpovědětVymazat
  5. jsem zase zpátky, měla jsem nějaký starosti, ale už se blýská na lepší časy, takže zase čtu a sem zpět v blogovým světě:)

    OdpovědětVymazat