7/01/2013

1/7

Měsíc červen se jaksi nevyvedl, nedocvičila jsem Ripped in 30 - skončila jsme při prvním dnu posledního týdne, a hubnutí šlo jaksi do outu. No nevadí!. Je to nový měsíc, nová šance - tentokrát žádné výmluvy a jdu se do toho opřít s body revolution.

Už mám odcvičený workout1 z BR - dnes mě ještě čeká cardio1, protože jsem se rozhodla odcvičit i nultý týden. Z cvičení mám dobrý pocit, protože mi cviky šly všechny a říkám si, že je dobře, že aspoň na začátku to zvládám, protože bude přituhovat :D.

Během června jsem jaksi zapomněla na svůj cíl a vrátila se o dost podstatných kroků zpět. Teď mám ale nastartované sedmimílové boty :).

První den, co mi přivezli činky se s nimi můj psík chtěl skamarádit. Značně si na ně zaštěkal, protože mu nešly strkat, zvedat nic. Nakonec si s nimi pohrál, zvedal jednu v puse (i on posiluje), a trochu mi bohužel pokousal, proto je teď musím skladovat v bezpečné výšce.
Zase jsem šla do PB z kauflandu a musím říct, že je mi nějaký podezřelý. Chutí, vzhledem, konzistencí - už to není to, co bývalo. Dívejte na tu olejovou skvrnu :(.
Pořídila jsem si šaty. Sama, dobrovolně. A všem o vysvědčení spadla brada až k podlaze :D. A když jsem potkala svojí matku ani mě nemohla poznat. Před rokem bych se k tomu ani neodvážila. Teď už plánuju další šaty, co si koupím.

A konečně moje vysvědčení. V prvním pololetí se mi vedlo lépe, což přikládám mému anorektickému období a touze být perfektní ve všech směrech. V druhém pololetí se mi dařilo hůř... no protože jsem od přírody lajdák, ale vyznamenání mi uniklo o jednu dvojku (paradoxně z těláku :D). Ten rozdíl mezi zameškanými hodinami :D.

14 komentářů:

  1. jéé, škoda, že ti to uteklo o takovou maličkost.. nevadí, i tak jsi na tom dost dobře!:) jsem ráda, že jsi zpátky, tak ať se daří! body revolution je skvělé cvičení, hltala jsem každé video:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já hltám taky každé video, workouty 1 a 2 si mě získala kdežto ze srdce nenávidím cardio 1 :D, ale aspoň tam u toho Jill s těma ostatníma dělá kraviny, a jak při posledním cviku spadne, jo... nakonec mě to i baví :D

      Vymazat
  2. Jéjej, o jednu dvojku to zamrzí, ale vysvědčení stejně nikdy nikoho nezajímalo a už vůbec ne zadní strana :D Šaty jsou krásné! :)) Tak ať se daří o prázdninách lépe než v červnu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odkud máš činky? :)

    http://royal-diary-bebs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Činky mám z:
      http://www.efitness.cz/fitness-zarizeni-cinky-a-kotouce-hotove-cinky-vinylove-cinky-2-x-1-5-kg/305089p/
      Je to z tohohle shopu, protože mají nejlevnější dobírku a činky jsou taky jedny z těch levnějších :)). Určitě e-shop doporučuji, zásilka mi přišla hned druhý den.

      Vymazat
  4. Pejsek ti chce pomáhat :D Já se takhle zasekla první měsíc... prostě jsem se 14 dní jen flákala. A teď 3. měsíc mám taky nějakou stagnaci :-( Tak držím palce, ať je červenec úspěšnější :)

    OdpovědětVymazat
  5. Šaty sú nádherné ;)
    Muhaha, ja som prospela s vyznamenaním aj v druhom polroku :D :D :D
    Jeej, máš zlatého hafiná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K vysvědčení gratuluju ;), joo hafan je zlatej, ale někdy taky na ránu, jako třeba když radostí učůrává -.-", no jo no je to šťastnej pejsek :)

      Vymazat
  6. krásný vysvědčení tyjo :O co já bych za to dala, mám fůru dvojek a čtyřku :((

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní4/7/13 16:15

    Ahoj, jak jsi udělala , že po levém boku máš ty štítky?:)

    OdpovědětVymazat
  8. To výzo :D pěkný no :P
    PB- ta skvna nic moc :/
    šaty jsou krásné :) taky všem spadla čelist když sjsem přišla do školy vymoděná :P a držím palce s cvičením ;))

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní5/9/13 11:26

    Very beautiful photos ;) Amazing dress ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat