5/26/2013

26/5

Sedím u počítače krásně voňavoučká po sprše a jsem neskonale ráda za to, že dnešní cvičení už mám za sebou. Tedy pokud nepřestane pršet to bych šla ještě běhat, ale prší už od rána a mě se do toho deště nijak nechce... Jsou dny kdy bych běhala i hurikánu (obrazně řečeno), prostě dny kdy mě počasí nezastaví, ale jelikož tohle je ten vytrvalý a typický déšť pro tohle město kašlu na to... běhám totiž po trase, která je už v tuhle chvíli plná bláta, určitě.

26/5
10:00 - domácí rebarborový koláč
13:15 - miska brambor
16:10 - 2 musli tyčinky (třešňová, oříšková), mandle
19:30 - slunečnicový chleba
pití: 1,4l zelený čaj, 3l vody zatím
pohyb: 30min. tohle video, 1m10s plank, 105 squatů

Plank jsem dneska musela dělat na dvakrát. Poprvé jsem si dala na držku při 59.9s, takže od znova a napodruhé jsem to dala :). U toho videa ze mě lilo asi srovnatěelně tak jako prší venku, ale aspoň jsme z toho cvíča měla dobrý pocit :). Při squattech se snažím dodržovat tu správnou techniku, ale začínají mě z toho bolet kolena, nevím čím to, jestli opravdu dělám něco špatně já nebo na to nejsme stavěná...?
Ještě jsme dneska chtěla jít nakoupit - po mém posledním ZP jsem zlikvidovala PB, krom jednoho banánu už nemám ovoce a hlavně zrekonstruovaly tu tesco, kde hlásají spoustu slev, ale ty mi zřejmě do zítřka nikam neutečou. Prší, nikam nejdu :D.
Nechystáte se někdo 19.6. na Paramore do Prahy? Pořád si pohrávám s myšlenkou, že je prostě aspoň jednou vidět musím. Zas je to bohužel otázkou peněz, ale snad to vyjde :).

5 komentářů:

  1. Tak to mě dnešní nálož cvičení teprve čeká :/

    OdpovědětVymazat
  2. ráda bych tě měla ve spřátelených :o) jinak super cvičení :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Jídelníček začíná hezky :) a pohyb máš super :) škoda, že leje no:/ a ty dřepy- já sem viděla i jinej správnej :D mě by z tohoto upadly záda jak máš ten obrázek :D

    OdpovědětVymazat
  4. jen miska brambor?:( drahá ivy, neblázni.. pojď do toho zdravěji!
    paramore.. to je lákavý:)

    OdpovědětVymazat
  5. Chystám se také na plank :DDneska jsem chtěla jít běhat a zase leje :(

    OdpovědětVymazat