5/25/2013

Keep going!

S myšlenkou založit si blog na blogger.cz jsme si pohrávala už dost dlouho. Blogů jsem vystřídala spoustu - na blog. cz - infantilních, deníkových, obrázkových, fotících... a hubnoucích. Tohle je můj první blogspot blog a to prostředí pro správu blogu tady je... úplně jiný nebo taky divný, ale je to o zvyku :). Poprvé se mi vyplatily hodiny ICT s naším (ne)vonícím a v permanentně v sandálech obutým učitelem a použila jsem pár html kódů. A hle... ono se to hýbe :D

A tak jsem tady znovu na své cestě přes překážky v boji se ZP a touhou být hubená, vysportovaná - cokoliv - hlavně ne to, co vídám teď v zrcadle.

Běhám, hraji závodně volejbal, plavu, cvičím podle youtube videí, posiluji. Takový zápřah by měl sice nést ovoce ale taky se bohužel sem tam přejím. Snažím se jíst zdravě, ale finanční stránka mojí rodiny mi povoluje jen občasné zdravé dovádění v kuchyni.

S měsícem květnem jsem to začala brát o něco vážněji než ty pokusy před tím a zatím se mi chvilku daří chvilku ne... ale pořád bojuji :).

Dnešní počínání:
25/5
10:00 - ovesná kaše s banánem a mandlemi
15:00 - bramborová pizza se zeleninou
17:30 - emco oříškové sušenky
19:00 - pár cherry rajčátek, kousek rebarborového koláče
pití: 0,7l zelený čaj, 3,5l vody
pohyb: 5x výběh schodů, plank 1min, posilování břicho
100 squat, 45min. video, 8min. abs

5 komentářů:

  1. Za prvé- brzy si tě přepíšu :)
    Jídelníček začal suprově ;) a já sem taky chtěla na blogspot,a el rpostě s tím nejsem kamarádka :DD

    OdpovědětVymazat
  2. vítej mezi námi, jsem ráda, že jsi se mi ozvala:) na tvůj blog jsem sice chodila, ale mám takový dojem, že blogspot bývá stvořen jen pro ty 'zdravě žijící' a né pro ty zapálené anorektičky, co se ženou do záhuby.. takže ti v první řadě přeji, ať se ti tady daří!:)
    potom ti chci poděkovat za názor. mám takový pocit, že máš ty i ostatní blogerky pravdu a s počítáním kalorií bych měla seknout. asi to taky udělám, ale o to pečlivější si budu vést zápisy o dnech:D jestli se dokážu vzdát i své kuchyňské váhy, to ještě nevím, ale to je na mě asi ještě moc velký krok:D a děkuju ti za podporu s Insanity:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak nech sa ti na blogspote darí, aj keď na blog si nedám dopustiť :DDD Jedálniček pekný, len tak ďalej ;)

    OdpovědětVymazat
  4. tiramisu určitě vyzkoušej!:)
    určo je to o zvyku, za chvilku to máš v malíčku :) html kódy jsou zlo :D
    finanční stránka a občasné přejídání, to znám :X drž se! :)

    OdpovědětVymazat