6/14/2013

14/6

Tak a je pátek a já si mohu oddychnout. Týden mám za sebou a už mi zbývá 'jen' 8 dní praxe. Ve čtvrtek jsme měnili oddělení a přišlo to horší - možná to nejhorší z celé nemocnice. Personál na oddělení krom asi dvou sester je to nejhorší, co se může do zdravotnictví dostat. Jsou nepříjemný, zpruzený, otrávený, nehnou prdelí - samý sestři udělejte tamhleto a tohle a sami se nezvednou ze židle od počítače. Protože za celých 20 dní praxe mám povolenou absenci 3 dny tak jich asi využiji. Uvidím. Jediná hezká věc na tomhle oddělení je, že jsem znova ošetřovala pacientku s kterou jsem jako vyjukanej třeťák na začátku praxe začínala, bylo hezký když si na mě sama vzpomněla :).

Tak a teď z toho pozitivnější koutku :). Tento týden se mi daří. Mám dobrou náladu, cvičím, sice jsem unavená ale to dávám za vinu režimu ranní-odpolední pořád dokola, kdy se mi nevím z jakého důvodu špatně usíná a spím max. 5h.
Už jsem za polovinou Ripped in 30 a challenguju do finishe :D. Jsem ták ráda, že od toho budu mít pokoj.
Plank challenge - hodnotím opravdu úspěšně, protože si vzpomínám na to jak jsem si dala na tlamu při jedné minutě a dneska v pohodě 5 minut, bříško se taky mění.
Squat challenge - hodnotím jak jinak než úspěšně, protože se mi aspoň trochu zpevnila vnitřní strana stehen a zadek taky není to co býval :).
Ještě zítra a dnešní dřepy.
V úterý mi přišlo blahopřání k svátku a z něj vypadly nějaký ty peníze. Dneska jsem si objednala 1,5kg činky a protein. Těším se až to přijde.

Abych se pochlubila jak v těchto šílených dnech jím, tak jídelníček z dneška:
4:20 - ovesný muffin, banán, 0,7l zelený čaj
10:10 - jogurtová tyčinka se slunečnicí, 0,5l zelený čaj
13:20 - miska hroznového vína
16:20 - zeleninový salátek s kuřecím masem, lámakový chleba (4pl?), 2 plátky eidam 20%
19:30 - lámankový chleba, eidam 20%, rajčátka

Považuji tohle moje dnešní snažení za úspěch (máte výhrady?... sem s nimi ;)) a mám před sebou ještě patnáct dní v tomhle měsíci, který budou stejně ukázkový jako těchhle uplynulých pět dní. Pokazila jsem toho z kraje měsíce už dost.

12 Kč a opravdu poctivá práce -  chuť jogurtu, celá zrnka slunečnicových semínek
Zamilovala jsem se do zeleného čaje s vanilkou, s citronem je takový normální,
černý jsem vylila prostě mi nechutnal a černý rybíz jsme ještě neochutnala.



Zítra máme volejbalový zápas na antuce a tak mám o zábavu postaráno.Ve středu jsem byla po 14ti dnech na tréninku. A jsem rozhodnutá na 60% skončit, ten trénink mě v tom jenom utvrdil, uvidíme co budu říkat po víkendu.

A něco pro udržení motivace - doporučuji seriál Vítejte v novém těle.
Na obrázku: Chris (trenér) brečí nad tím, co říká Rachel při prvním cvičení a přemáhání něco jako: tohle je moje poslední šance, jinou už nedostanu a zvyšuje si rychlost.
A omlouvám se za tunu překlepů víc než obvykle. Moje sedmi letá hovno-ségra mi polila klávesnici a tak mám na rychlo novou (teda spíš starou než novou) se kterou prostě nejsem sžitá. Jo myslela jsem, že jí zmydlím do fialova :D. (nemám ráda malý smrady)

12 komentářů:

  1. Doufám,že se ti bude stále dařit stejně dobře jako tenhle týden :) K jídelníčku - těch 6 hodin bez jídla je hodně, chápu, že v tom nemocničním režimu to nejde jinak, ale aspoň se tedy ráno pooořádně najez :) a pokud to jen trochu jde, k té svačině taky něco přidej :) A moc obdivuji výdrž v challenges, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  2. jídelníček se o moc zlepšil, jsem na tebe pyšná!:) akorát jak píše rozinka, těch 6 hodin je hrozně moc.. navedla jsi mě na plank challenge, sama v tom moc nevydržím a když píšeš, jak úžasný pokrok jsi udělala, od zítra jdu do toho!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Závidím tu praxi :) obdivuji, že vše dodržuješ :) a jídelníček suprový :*

    OdpovědětVymazat
  4. úžasné! :) Taky plánuju po 30DS ripped in 30 a squats jsem vzdala, protože to odnášelo špatně moje tělo :)

    OdpovědětVymazat
  5. jojo ten 3 lvl je na nohy jak dělaný :D Jinak Body Revolution jsem zkoušela minulý rok tak na 2 týdny a asi nejvíc mě to bavilo ze všecho co jsem zkoušela, takže to určitě někdy zařadím do svýho cvičebního plánu :D

    OdpovědětVymazat
  6. jak jako,že jsme sousedky?!:D
    a oddych zase nikde! snad v budoucnu natrefíš na lepší personál :) a vše hodnotíš úspěšně,což mám radost!
    tyhle čajíky jsem měla taky :) a seriál neznám

    OdpovědětVymazat
  7. :D to já nemám ráda déšť radši se upeču :D v GG jsem teprv asi u 15 dílu 1 serky :D

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherný jedálniček, obdivujem ťa! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Já teď taky cvičím od Jill, ráno Body Revolution a večer No More Trouble Zones. Ale o té třicetidenní výzvě taky uvažuju, břicho, zadek a stehna, to je to nejhorší, co by potřebovalo víc a víc zlepšit. :)) Ten jídelníček je super! Hlavně na to, že tak málo spíš a na to, že v té nemocnici to nemáš moc jednoduché. Sama si vzpomínám, když jsem v nemocnici ležela jako pacient, tak mi hned druhý den po operaci (když mě tak neuvěřitelně bolelo břicho, že jsem se sama ani nezvedla) řekla uklízečka, že mám bordel na stolku, ať si ho uklidím. Já vážně nebyla schopná jednoho normálního pohybu. Tak slečna, co byla se mnou na pokoji se nabídla, že mi pomůže, načež ji uklízečka sprdla, že si to pěkně udělám sama. Občas si hrají na strašně důležité, no.

    OdpovědětVymazat