6/07/2013

7/6

Abych vám na sebe něco prozradila mám dneska svátek (víte mé jméno -.-").

V přemáhání ZP se mi nijak zvlášť nevede :(.

Tenhle týden jsem měla krom pátku samí odpolední, což byla opravdová zabíjárna. Nedokážu si představit další týden, kdy se mi střídají ranní a odpolední hezky za sebou, což je ještě horší kombinace (z odpolední přijíždím domů pozdě a nestíhám se vyspat do krásy na ranní druhý den).
Praxe - rukavice + nůůůdá :D
Na praxi jsem ale ráda, pořád tam na nás jsou hodný, chválí nás. A nejlepší je ten pocit když vás pacient pohladí po ruce, poděkuje vám a řekne, že jste poklad.

Úplně teď vynechávám tréninky volejbalu, což mě na jednu stranu mrzí, na jednu stranu ne a zase se mi v hlavě rojí takový divoká myšlenka seknout s osmiletým koníčkem.

V nemocnici je zdravá výživa, kde jsem si dnes byla pro svačinu. A byla to vynikající karobová tyčinka. Chutnala výborně a vřele doporučuji.

15Kč, a až si pro ni půjdu příště (to bude brzy) vyfotím ji detailněji.
A jsem odhodlaná po docvičení Ripped in 30 začít s Body Revolution.

Můj dnešní oběd, salátek s kuřecím masem a spoustou zeleniny. (Měly na výběr ještě tuňáka) Chutnal výtečně :) pouze za 19 Kč.
A na závěr můj pejsek jak sleduje správné provádění squatů :).
Já tě vidím!
POZN.: Zřejmě už nebudu přidávat jídelníčky, ale spíš články tohohle typu :).

17 komentářů:

  1. Opožděně přeji vše nejlepší, Ivetko! :)

    OdpovědětVymazat
  2. To já si nemám od čeho oddychnout :) vstávání před 6 mi nevadilo a pracovat 3,5 hodiny už vůbec ne :D sice mi asi nohy poděkujou, že je nemučím v bruslích, ale to je to nejmenší :P vlastně i když jsem byla mrtvá, tak jsem se na to těšila :D
    krásný oběd :) kde jsi koupila tu tyčinku ? :)

    OdpovědětVymazat
  3. ta cena salátku je směšná! paráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. já mám právě pocit, že už jsem jí někdeviděla, ale nemám páru kde :P

    OdpovědětVymazat
  5. On obrázek je staženej z netu, takže to vypadá trošku jinak :P ale každopádně je to výborný :* :* na obrázku to je jako 3 vrsty, tento koláč má jenom 2 :* ale to nevadí :* a určitě se ti povede :) já žádné těžké recepty nepřidávám, protože jsem antitalet :D

    OdpovědětVymazat
  6. To já třebas sedim vzadu..a sešity si moc nepíšu..prostě si to zapamatuju a halvně vim, co po mě chtějí..dá se to lehce prokouknout "strategie" každého profesora ..takže vim kdy se učit a kdy ne =D
    Erasmus je super tojo :) když já chci jednou v zahraničí i bydlet..a pak si to vem, to by mi byla česká škola uplně k ničemu :)Jsme šprtky :D !

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, ten obrázek, jak ses na něj ptala u El.Michelle je z pořadu "Vítejte v novém těle" :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ten salátek vypadá dobře:)

    OdpovědětVymazat
  9. Jéé, máš roztomilého hafana! :D :) ten salát musel být super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jéj, ten hafan je zlatý :* To keď mňa videl náš pes prvýkrát cvičiť, prikrčil sa za stenou a pozeral na mňa s hrôzou v očiach pripravený v každej sekunde uniknúť :DD

    OdpovědětVymazat
  11. jsem ráda, že půjdeš cvičit body revolution, je to fakt skvělý cvičení:) potřebuješ k tomu akorát činky. jillian má tři levely činek, podle hmotnosti, ale já všechno odcvičila s půlkilovkama, až ke koni jsem si koupila 1,5kg. ještě cvičí s kabelem, taková natahovací guma, ale ta se dá nahradit činkami. držím ti pěsti:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď na to koukám.. včera mi to úplně uteklo! ty chceš skončit s volejbalem..?:(

      Vymazat
    2. tak doufám, že se rozhodneš správně.. chápu, že do té školy ti toho přibude, i mně teď přijdou semináře, tak se trošku obávám, že to nebudu všechno stíhat, chytře jsem si vzala biologii a chemii:D
      nultý týden jsem necvičila, z prostého důvodu - málo času. kdybych ale začínala o prázdninách, tak se do toho asi pustím.

      Vymazat
  12. ten pejsek juu :D :D :)... jinak ty jídla vypadaj fakticky chutně :D .. tak doufám žes tenhle "vražednej" týden zvládla :)

    OdpovědětVymazat
  13. mmm ten salátek vypadá dobře :) Jinak já jednu chvíli taky cvičila Body revolution a asi mě to bavilo ze všeho nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  14. Really impressive post. I read it whole and going to share it with my social circules. I enjoyed your article and planning to rewrite it on my own blog. windows 8.1 product key

    OdpovědětVymazat