6/05/2013

Jillian Michaels Killer abs!

První pokud o recenzi ;), buďte shovívaví... No teď když na to tak koukám je to spíš vypis subjektivních dojmů, ale co...
Odcvičeno v únoru 2013.

Když jsem si vybírala, co začnu cvičit rozhodovala jsme se jestli to bude nějaký ten všeobecně zaměřený workout jako je 30 day sherd nebo něco vykoumané přímo cíleně. Bylo to spíš impulzivní rozhodnutí pustit se do JM Killer abs, ale dobře jsme udělala :). Přestože jsme si na netu přečetla převážně negativní komentáře musela jsem si to přece zkusit sama, a to doporučuji i vám.
JM Killer abs má 3 workouty (3 videa) po 30minutách, která se cvičí každý 10 dní, nebo přejdete na další až to předchozí bude lehčí. Já i když jsem břišní svalstvo téměř žádné neměla jsem dodržela 10 dní na každé video a dalo se to zvládnout. Řekla bych, že první 3-4 dny, než jsem zvykla, byly nejhorší, pak už jsem se naučila pořadí cviků a vždycky nadávala ať už konečně začnou cvičit - že se ta Jill nějak vykecává :D. Samozřejmě opět tu máte na výběr - zda-li cvičit pokročilejší nebo lehčí verzi. Já jsem některé cviky zvládala lehce v pokročilejší verzi u jiných cviků bych řekla, že jsem umírala na začátečnické verzi, ale v průběhu každého levelu jsem se zlepšovala a určitě vám to vykouzlí přiblblý úsměv na tváři tak jako mě, když už začínáte zvládat cvik, který byl nepředstavitelnou dřinou. K cvičení jsou potřeba činky, ale kreativitě se meze nekladou ;), já použila/stále používám láhve s vodou.
1.level
Přišel mi ze všech nejjednodušší - tak to asi má být ;) ale taky mě moc nebavil, cviky, které zde byly byly spíš rutinou - většinu jsem jich znala a když né nebyly natolik obtížné aby se nedaly zvládnout. Přesto ze mě po každém odcvičeném dni lil a kapal pot. I když lehčí workout tak určitě účinný a namáhavý. Zde, jsem používala láhve s vodou - každá po 0,7kg.
2.level
Zde přibyly cviky, které jsem neznala, byly obtížnější (jen nepatrně - nic na, co by jste si nezvykly). Zde jsem několikrát musela sáhnout k začátečnické verzi (není to nic za co se stydět ;)), a 10.den s tímto videem jsem si to dala všechno v pokročilejší verzi a i když jsem se u toho klepala jako ratlík dala jsem to a jsme si jistá, že bez předchozím devatenácti dnů by to bylo nemožné. Tady už jsem střídala (podle náročnosti cviku) láhve 0,7kg a 1,5kg.
3.level
Tady už jsem opravdu na jiné úrovní než v předchozích dvou videích. Cviky jsou zvladatelné, ale opravdu náročné. Zde byly cviky, které jsme nikdy v pokročilejší verzi nedala (a né, že bych to nezkoušela).Opět jsme láhve s vodou střídala, většinou jsem se snažila zvládnout to s těžšími.
Protažení:
Při 30 dnech s JM Killer abs břišáky nebolely, myslím si ale, že trocha toho protahování navíc by neuškodilo.
Co můžete čekat?
Určitě bych já ani Jill nikomu neslibovala po 30ti dnech úžasný břišáky. Mě to pomohlo nahonit si aspoň nějaký základ a musím na tom zamakat ještě dále. A pokud by se někomu po 30ti dnech dostalo cíle, který chtěl určitě doporučuji neusnou na vavřínech, protože jakmile povolíte břišáky zmizí!
Můj názor:
Jsem spokojená. Jill mě v tomhle cvičení nezklamala. Beru jako úspěch to, že se to začíná rýsovat. Teď cvičím jakýsi doplňující abs workout na 8min., a doufám, že se dočkám svého cíle. 
Tak snad jsem vás aspoň trochu navnadila ;).
Teď jsme si všimla, že z ulož.to jsou tyhle videa smazány, takže pokud by opravdu někdo chtěl tak já je pořád mám uložený. Nejdou mi tam totiž ani nahrát - teda jdou, ale pouze jako osobní zálohy.
(článek jsem uveřejnila již na starém blogu ;), 
proč si ho nepřipomenout? :D)

3 komentáře:

  1. Je super, že jsi spokojená s tímto :) já nedokážu podle ničeho cvičit :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som chcela raz skúsiť jedno cvičenie na brucho od Jill, ale nejak ma to nebavilo, lebo to bolo zamerané na brucho, a preto mi robilo problém spotiť sa pri cvičení... a to ja potrebujem :D No ja už s Jill dosť dlho necvičím *nostalgicky spomína na Ripped* :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle cvičení si podle nálady zařazuji do svého plánu, ale souhlasím, že úžasný břišáky z toho asi nebudou :). Přijde mi to z větší části spíš spalovací. Na six-pack ale určitě doporučuji Cassey a její abs workout ;)

    OdpovědětVymazat